Dol per un temps que no tornarà

 

IMG_20130125_200607

Amor meu, aquesta carta és per tu, encara que no sàpigues llegir. Aquesta carta és un adéu, un plor, un agraïment per aquests dos anys i mig de plaer, pell i endorfines.
Trobaré a faltar els moments d’intimitat profunda, perquè aquest cop sé que és l’últim. Després de tu, no hi haurà ningú més i això em fa trontollar.
Avui se m’ha trencat el cor quan tu, que mostres una gran tossuderia, que ets d’idees fixes, que saps el que vols i lluites amb tot el que tens per aconseguir-ho, arribant a quedar-te afònica si ho veus necessari, m’has mirat amb aquells ullets tristos i resignats quan t’he dit que s’havia acabat. M’ha fallat la voluntat. M’han fallat fins i tot les cames. Però sé per experiència que una decisió així quan es pren s’ha de tirar endavant perquè sinó sí que seria perjudicial per tu, per mi i per la nostra relació.
Però crec que estic prenent la decisió correcte. Des de fa algun temps són poques les trobades que realment gaudeixo i la nostra relació s’ha enrarit. Ho hem intentat les dues. M’hagués agradat seguir uns mesos o fins i tot uns anys més però darrerament ja no ho portàvem bé. Al menys jo.
Però tot i la tristor de l’adéu també estic contenta. Orgullosa de nosaltres. Vas venir al món en una situació molt difícil i ho vam passar malament. Hem hagut de lluitar molt per sobreviure i en el trasbals de tot plegat la teva sensació de seguretat s’ha vist afectada. Però crec que ho hem fet molt bé, amor meu i n’estic molt orgullosa. En una altra casa als pocs mesos haguéssim hagut de deixar-ho i haguessis hagut d’anar a la llar d’infants tot el dia, separada de mi i de la teva vertadera llar que és el meu cos, la meva respiració, la meva olor. Però hem tingut la sort que hem pogut trobar la manera de sortir-nos-en. S’ha de dir que m’ha costat una mica la salut però ha valgut la pena, una mica de la meva per molta de la teva. No me’n penedeixo. Ans al contrari. Em recordo contínuament que tot i que no seràs una nena que ha pres teta fins a gran i no podré penjar-me aquesta medalla de súper-mami-pro-lactancia-chachi-piruli, el que hem fet tu i jo juntes és preciós.
…Sola portant la casa, les feines, els estudis, el teu germà,… Perquè som tossudes, eh, amor? Mira fins on hem arribat: Dos anys i mig. No és pas poc.

Guardo molt bons records de la teva mirada plena d’amor i admiració amb la teta a la boca. De la sensació de plaer recorrent-me tots els meridians. De la pau sentida quan ens estiràvem al llit i es feia el silenci, dolç i tendre silenci.
Gràcies per tot el que m’has regalat a través del meu mogró. Gràcies, preciosa.
Ara espero, desitjo, demano a l’Univers, que trobem la manera de seguir compartint la pell, la intimitat, el paler d’estimar-nos des d’un altre lloc. Desitjo de tot cor que aquest pas que fem (jo perquè ho decideixo i tu perquè no et toca més remei) sigui per millorar la nostra relació.
I desitjo que amb aquesta decisió també et pugui ensenyar que en la intimitat quan un dels dos no vol, no s’ha de seguir.
Comença una nova etapa en la nostra vida, Alba. Gràcies un altre cop per tot el que m’has regalat altruistament durant dos anys i mig. Espero haver estat a l’alçada, amb les meves virtuts i les meves febleses, al menys una mica. Espero que aquest temps hagi sigut prou enriquidor per tu. Sento no haver sigut capaç de donar-te més en qualitat i quantitat. Però ens queda la resta de les nostres vides per seguir relacionant-nos, per seguir creixent juntes, per seguir acaronant-nos la pell.
T’estimo. Seguim…

1 comentario en “Dol per un temps que no tornarà”

  1. Gracias Julia, por compartir tu experiencia. Permíteme que te recomiende hacer un tratamiento de fertilidad con acupuntura, si no te papetee someterte a un tratamiento químico. Conozco casos en los que ha funcionado y es inocuo y para nada incompatible con la lactancia… por probar no pierdes mucho y, si te funciona, la ganancia es incalculable para ti y para tus peques.
    Tomes la decisión que tomes espero que la vida y tu misma te permita disfrutar cada momento de teta con todo el placer del mundo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

Ir arriba